Zoeken in deze blog

maandag 26 april 2010

allround medewerker

Allround medewerker gezocht.
Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor alle uiteenlopende operationele werkzaamheden in de afdelingen fitness, bar/receptie en infoteam.
Misschien heb je al wat ervaring op bepaalde afdelingen en op andere nog niet. Bij ons krijg je de mogelijkheid om alle facetten van onze Sportsclub te leren kennen!!!

Fitness:.
Als fitnessinstructeur begeleid je onze leden d.m.v. intakes af te nemen, buikspiersessies te verzorgen, trainingsschema’s te verzorgen en ze te adviseren en motiveren. Misschien beschik je nog niet over de juiste papieren, maar enthousiasme en inzet zijn een goede basis.

Bar/receptie:
Je hebt affiniteit met sport, horeca /receptie ervaring is een pré. Belangrijk is een goede Nederlandse en Engelse spreekvaardigheid. Verder ben je enthousiast, gastvrij, sportief, zelfstandig en representatief.

Infoteam:
Je bent goed in communicatie en omgang met allerlei mensen. Je kan je verplaatsen in je klanten, staat open voor commentaar en je bent enthousiast. Alle saleswerkzaamheden binnen de club vallen onder jouw verantwoording.
Je ontvangt nieuwe leden, regelt rondleidingen geeft persoonlijk advies aan mogelijke leden. Je bent bereid om minimaal 3 avonden en een dag in het weekend te werken.

Bekijk vacature

Geen opmerkingen:

Een reactie posten